Handmade de Paşti la Casa Schiller

Afis PastefinalCasa de Cultura Friedrich Schiller si Meda Popea- Arts & Events va invita la evenimentul „Handmade de Pasti”, ce va avea loc in perioada 2- 4 aprilie 2015 in lobby-ul de la parter al Casei Schiller, strada Batistei nr. 15.

Un eveniment dedicat creatorilor de obiecte handmade, cuprinzand bijuterii de autor, decoratiuni de Pasti, genti, posete si saculeti de cadouri, diverse obiecte decorative. Toate articolele sunt lucrate manual, fiind obiecte unicat sau de serie mica, realizate cu pasiune si dedicatie de designerii participanti.
Veti gasi aici: bijuterii unicat (cercei si coliere) cu aplicatii de margele japoneze sau de orez semnate SJD by Anca Popea, accesorii din matase, saculeti de cadouri sau gentute de cocktail, dar si obiecte decorative de Pasti realizate de Jenny Works, bijuterii (cercei, bratari si coliere) cu pietre semipretioase sau perle, din fire metalice sau argintate semnate Ava Biju by Adriana Vaduva, genti si posete-plic din piele ecologica de la Genti handmade by SSO.
Coordonatorul proiectului: Meda Popea.
Intrarea la targ este libera.
Locatie: lobby-ul Casei Schiller, str. Batistei Nr. 15 Bucuresti
Perioada: 2- 4 aprilie 2015
Program: joi si vineri: 15.00- 19.00. sambata: 10.00- 17.00.

Participanti:

Ava Design Biju by Adriana Vaduva; http://www.avadesignbiju.blogspot.ro/

Sfera Jewelry Design by Anca Popea; https://www.facebook.com/SferaJewelryDesignByAncaPopea

SferaJewelryDesignByAncaPopea Jenny Works; https://www.facebook.com/SjdByJenny

Genti handmade by SSO; https://www.facebook.com/gentisorina