MAREA CĂLĂTORIE, dublă lansare a antologiilor de poezie aparținând scriitoarei Clelia IFRIM


În cadrul evenimentelor dedicate istoriei și culturii românești, Casa de Cultură „Friedrich Schiller”, București, Str. Batiștei, Nr. 15 prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București prezintă marți 23 aprilie 2024, ora 18,00

MAREA CĂLĂTORIE, dublă lansare a antologiilor de poezie aparținând scriitoarei Clelia IFRIM, SĂ-ȚI FACI DIN SUFLET UN CUIB DE PASĂRE, 1979-2023 și

SOARELE, PRIMUL MEU VECIN/ THE SUN, MY FIRST NEIGHBOUR, poezie Haiku şi Tanka, ediție bilingvă română/engleză, ilustrată cu desenele autoarei.

Ambele antologii au apărut la Editura Oscar Print, București, 2023, respectiv 2024.

O legendă japoneză spune , că păsările migratoare,  atunci când pleacă într-o călătorie lungă, traversând oceanele, iau cu ele o bucățică de lemn ,pe care o țin în cioc . Când sunt obosite şi nu mai pot zbura , lasă să cadă bucățica de lemn pe imensitatea apei oceanului , şi se aşează pe această plută, călătorind mai departe .

Adaug la vechea legendă , dragostea mea cea nouă   – păsările călătoare care ajung la mal , intră în lume ca oameni . ”(Clelia)

Prezintă

Clelia IFRIM, Scriitoare

Participă

Angelica MOLDOVAN 

Directoare Editura Oscar Print , Bucureşti

Cornelia ALEXOI, actriță, profesoară de artă dramatică

Dumitru MANOLACHE,  scriitor , ziarist , editor

Coordonatorul proiectului Aurora FABRITIUS

Evenimentul se va desfăşura în limba română. Intrarea este liberă.

Participarea la eveniment în sistem online: transmiteți un e-mail la adresa cultura@casaschiller.ro și marți 23.04.2024 veți primi în timp util link-ul de Zoom pentru conectare la conferința online.