Club turistic

Proiecții pentru luna ianuarie 2020

– Varfurile Botev si Buzlugea. Regiunile Transnistria si Odesa

Continuam serile de conferinte cu tematica montana in noul an 2020, in primitoarea Casa „Schiller” de Cultura Germana situata in centrul Capitalei.
Conform traditiei, prima proiectie din an il are ca invitat pe Andrei Ionel Berghes cu a lui Arhiva de Geografie devenita Agentia de turism Geoarhiva.
Andrei Ionel este un foarte bun cunoscator al tarilor din vecinatatea Romaniei: Balcani, dar si Moldova dincolo de Prut si Nistru. Expunerile lui sunt foarte bine documentate, instructive si, totodata, pline de carisma. Asteptam cu interes prezentarea din seara respectiva.

In masura timpului disponibil vom mai expune cateva imagini din trasee montane parcurse pe timp de iarna, discutii pe teme alpine.

Seara de proiectii montane se adreseaza publicului larg, nu neaparat montagniarzilor, asa ca orice poate veni la eveniment.

Intrarea este, ca intotdeauna, gratuita !

Va asteptam !

Proiecții pentru luna decembrie 2019

Joi 19 decembrie 2019, începând cu ora 18:00

– Paradis de la PERSIA. DAMAVAND 5670 m

– Colindand pe munte

Prezintă: Daniel Mihailescu.
Moderator: Mihail Cernat

Vă invităm intr-o călătorie aparte in Iran, admirând vechi citadele persane; apoi vom urca pe cel mai inalt vulcan din zona Marii Caspice – Damavand –  intr-o expunere a Domnului Daniel Mihăilescu.

Și cum suntem in perioada Sfintelor Sărbatori de Iarnă, in deschidere vom asculta câteva colinde pe fundalul unor imagini din diverse ture de iarnă pe diverse trasee montane. 

Lasă un răspuns