Conferința cu imagini cu tematică montană „Iarna pe Munte”

Casa de Cultură „Friedrich Schiller” prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București  (PMB), Clubul turistic  Imagini din toată lumea organizează   miercuri  14 decembrie 2022 ora 18,00 conferința cu imagini cu tematică montană „Iarna pe Munte”

Prezinta : Mihail Cernat

Ne aflam in luna decembrie, perioada in care iarna deja s-a instalat pe inaltimile montane din tara noastra. Zilele-lumina sunt scurte, iar lungile seri intunecoase ne provoaca la introspectii. Ce am realizat, ce mai este de facut, la ce mai visam… Astfel, vom patrunde impreuna pe trasee montane parcurse la vremea zapezilor, in diferite conditii, alpine si drumetii, pe creste si vai, spre varfuri de munti. Incursiuni alaturi de camarazi si prieteni.

Si cum Craciunul se apropie cu pasi repezi, vom asculta si cateva colinde, pe fondul imaginilor montane de iarna, sa intampinam astfel, cu multa caldura in suflete, Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului.

Mihail Cernat : inginer ca profesie, pasionat de alpinism si mers pe munte ascensiuni in Alpi, America de Sud, Asia Centrala, Africa numeroase trasee montane si alpine parcurse in Romania autor de articole montane, publicate in reviste de profil prezentator si organizator de conferinte cu tematica montana