SERBAREA DE CRĂCIUN A CURSANȚILOR – COPII AI CASEI SCHILLER


Continuând tradiția organizării serbărilor de Crăciun cu cursanții cursurilor de germană pentru copii Casa de Cultură „Friedrich Schiller” a organizat în 09.12.2017 un eveniment la care au participat copiii cu un program de colinde  și poezii în limba germană și limba română și părinții.

Trupa de teatru Improvisneyland, coordonată de actorul Axel Axel Moustache a realizat un dialog de improvizație în limba germană și în limba română cu copii, stimulându-i  să  propună  teme de discuțiilor, copiii devenind astfel și ei actori.

 Adrian Popescu, coordonatorul Grupului de Iniţiativă  „Cabana Scout”, al  Organizaţiei Naţionale  „Cercetaşii României” și memmbrii săi au organizat jocuri interactive (mișcare, dans, dialog, etc.), la care copiii au participat cu mare plăcere.

Trupa Teatrului de Magie“, condusă de regizorul Andrei Teașcă a condus copii în lumea fascinantă a magiei, invitându-i să viseze alături de ei, amintindu-le că nimic nu este imposibil. Cu trucuri de magie și poezie ei pornesc într-o călătorie până la granițele imaginației și chiar dincolo de ele.