Expoziția de pictură, fotografie și artă decorativă “Mozaic de vacanță”

Expoziția de pictură, fotografie și artă decorativă “Mozaic de vacanță”, va fi găzduita de Casa Friedrich Schiller în perioada 12 – 26 septembrie 2017 și va reuni un număr de 22 de artisti plastici din intreaga țară. Artiștii participanți la expoziție sunt: Atena Corlateanu, Mariana Baitelu, Cerasela Dragos, Cristiana Catuneanu, Dorin Apreutesei, Dan Marian Geleletu, Iulian Rugina,Stefan Serban, Luminita Savulescu, Alina Pocian, Anamaria Lupulescu, Catrinel Alexe, EmiliaTrandafir, Raluca-Ioana Enachescu, Alexandru Cristian Popescu, Crina Maria Nemes, Victoria Soare, Lia Aciobanitei, Marieta Raceala, Cristina Maria Voicu, Mihaela și Rotaru Adina Moldova Țitrea.
Inspirate din călătoriile artiștilor, lucrările prezente pe simeze sunt în general peisaje în tehnici șimaniere de lucru diferite, care ne readuc parfumul și linistea zilelor de vacanță. Conectându-secu natura, cu bucuria pe care o oferă descoperirea unor locuri noi, artiștii prin sensibilitatea lor,pot observa ceea ce ochii altora nu pot vedea și apoi să transpună în lucrările lor, mesajul plinde frumos și sinceritate.“Trebuie să ne conectam interiorul cu lumea exterioară, ăa ne surprindem pe noi inșine în fiecare zi, dacă în fiecare clipă nu se poate, să facem din pasiunea pentru frumos o altă dimensiune atemporală, să stergem barierele de orice fel ar fi ele și să putem crea un flux de energie pozitivă, un magnetism în care încet, încet să-i cuprindem pe toți cei din apropierea noastră și să le umplem ochii și sufletele de frumos, fie chiar și cu “forța” dacă va fi nevoie. Și mai presus de toate să ramânem constanți în iubirea noastră pentru frumos” (Adina Moldova Titrea – curatorul expozitiei).Vernisajul va avea loc in 12 septembrie 2017, ora 18.00;
Prezintă: Marius Tita, critic de artă
Expoziţia va fi deschisă în perioada 12 – 26 septembrie 2017. Program de vizitare luni – vineri,intre orele 10.00 -17.00. Intrarea libera.
Evenimentul va avea loc în limba româna. Intrarea este liberă