Conferința cu imagini -„Expediție în Mongolia” „Vârful Malchin, Altai”


Casa de Cultură „Friedrich Schiller” prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Primăriei Municipiului București (PMB) și Clubul turistic „Imagini din toată lumea” vă invită 𝗺𝗶𝗲𝗿𝗰𝘂𝗿𝗶❟ 𝟭𝟱 𝗳𝗲𝗯𝗿𝘂𝗮𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟯❟ 𝗼𝗿𝗮𝟭𝟴.𝟬𝟬, la conferința cu imagini cu tematică montană „𝙀𝙭𝙥𝙚𝙙𝙞𝙩̗𝙞𝙚 𝙞̂𝙣 𝙈𝙤𝙣𝙜𝙤𝙡𝙞𝙖 – 𝙑𝙖̂𝙧𝙛𝙪𝙡 𝙈𝙖𝙡𝙘𝙝𝙞𝙣❟ 𝘼𝙡𝙩𝙖𝙞”.

Prezintă: 𝗖𝗶𝗽𝗿𝗶𝗮𝗻 𝗧𝗲𝗼𝗱𝗼𝗿𝗲𝘀𝗰𝘂.

Coordonatorul evenimentului: 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶𝗹 𝗖𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁.

Mongolia, o țară mai îndepărtată, aflată în Asia Centrală, este cu siguranță o destinație inedită. Invitatul serii, Ciprian Teodorescu a întreprins o expediție de cunoaștere a imenselor suprafețe mongole, culminând cu ascensiunea Vârfului Malchin (alt.4040 m) situat în Parcul Național Tavan Bogd, Altaiul Mongol. Așadar, vă invităm să ne alăturăm lui Ciprian în această expediție interesantă, urmărind imaginile expuse de acesta în cadrul unui eveniment la Casa Schiller.

Ciprian Teodorescu este licențiat în economie. Este alpinist, pasionat de munte, cu trasee străbătute în diverse zone montane din lume: Turcia, Kârgâzstan, Mongolia, precum și România. Totodată, Ciprian este ghid montan și turistic, dar și autor a două cărți de călătorie, despre care ne va vorbi în cadrul conferinței. Așadar, se anunță o seară interesantă, la care puteți participa, fie că urcați pe munți, fie că va place să călătoriți sau să vă delectați pur și simplu cu astfel de activități, evenimentul fiind destinat publicului larg.